Hakemus- ja selvitysklinikka järjestöille

Takkuaako OKM:n nuorisotyön yleisavustushakemuksen tai -selvityksen täyttäminen? Tarvitsetko uusia näkökulmia järjestönne toiminnasta kertomiseen tai ylimääräisiä silmiä laatimasi tekstin lukemiseen? Tule Allianssin hakemus- ja selvitysklinikalle saamaan sparrausta ja hiomaan lomakkeet palautuskuntoon!

Hakemus- ja selvitysklinikalla nuorisotyön valtionavustuksen piiriin kuuluvat järjestöt saavat tukea ja vinkkejä yleisavustuslomakkeiden täyttämiseen ja viimeistelyyn. Asiantuntijoiden kanssa on myös mahdollisuus käydä läpi talousarviota/-raporttia.

Klinikalle varataan järjestökohtainen aika ja tapaamiseen voi osallistua yksi tai useampi järjestön edustaja. Lomakeluonnokset liitteineen on toimitettava 3–5 päivää etukäteen.

Hakemus- ja selvitysklinikat järjestetään syksyisin ja keväisin. 

Konkreettiset ohjeet siitä, mihin hakemuksessa kannattaa kiinnittää huomiota. Myös tunnelma tapaamisessa oli kannustava ja kiva!

Allianssin työntekijät olivat perehtyneet huolella selvityksiin ja heillä oli hyvä näkemys ja tietämys ministeriön näkökannoista. Oli mukava saada sekä positiivista palautetta että muokkausehdotuksia.

Aiheesta muualla