Kirjasto palvelee etänä 13.5. asti

18.03.2020
Teksti: Kirjasto palvelee etänä 13.4. asti. Kuvassa tietokone, älypuhelin, post-it-lappuja ja kyniä pöydällä.

Kirjasto palvelee nyt etänä.

Tietopalvelu toimii ja verkkoaineistot ovat saatavillla. Vastaamme kysymyksiin ja tiedontarpeisiin sähköpostitse ja puhelimitse. Voit hakea aineistoja tietokannasta myös omatoimisesti.

Lainat eivät eräänny kirjaston kiinniolon aikana. Voit uusia omia lainojasi ja tehdä varauksia normaalisti kirjautumalla tietokantaan omilla tunnuksillasi (unohtuneet tunnukset voi pyytää sähköpostilla meiltä: kirjasto@alli.fi). Varaukset ovat noudettavissa, kun kirjasto taas aukeaa.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin!

sähköposti: kirjasto@alli.fi
puhelin: 044 4165 205 Vappu Turunen, vastaava informaatikko; 044 4165 204 Leena Kuusisto, korkeakouluharjoittelija

Lisätietoja koronaviruksen aiheuttamista muutoksista Allianssi-talossa: https://www.alli.fi/uutiset/tiedote-koronavirus-aiheuttaa-muutoksia-allianssin-toimintaan-ja-palveluihin