Lähetä opinnäytetyösi Nuorisotutkimusseuran kilpailuun!

20.03.2019
PaiviA
Kuva lehtipinosta

Oletko tehnyt nuoria tai nuoruutta käsittelevän gradun tai ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetyön? Tai tiedätkö sellaisen tekijän? Nuorisotutkimusseura etsii jälleen laadukkaita opinnäytetöitä ja palkitsee niistä parhaimmat Nuorisotutkimuksen opinnäytetyöpalkinnoilla.

Vuodesta 2013 alkaen kilpailu on käyty kahdessa sarjassa: pro gradujen ja AMK-opinnäytteiden sarjassa. AMK-opinnäytteiden sarjassa kilpailu käydään vuorovuosina perustutkintojen ja ylempien AMK-tutkintojen kesken. Vuonna 2019 opinnäytekilpailuun voivat osallistua gradujen lisäksi ammattikorkeakoulun perustutkinnon opinnäytteet. Vuoteen 2012 asti kilpailu toteutettiin gradu-kilpailuna.

Molempien sarjojen voittajat palkitaan 1000 euron palkinnolla, joiden lisäksi sarjoissa jaetaan kaksi kunniamainintaa. Palkinnot jaetaan marraskuussa 2019 järjestettävien Nuorisotutkimuspäivien yhteydessä.

Kaikki kilpailuun osallistuvat opinnäytteet tallennetaan Nuorisotiedon kirjaston kokoelmaan, mistä ne ovat myös lainattavissa. Lue tarkemmin kilpailun kriteereistä Nuorisotutkimusseuran sivuilla!

Aiempiin kilpailuun osallistuneihin ja muihin opinnäytteisiin voit tutustua hakemalla tietokannastamme asiasanalla opinnäytteet.

 

opinnäytteet nuorisotutkimus kilpailu