Selvitysklinikka järjestöille huhtikuussa

03.04.2019
PaiviA
Kuva ilmaan hyppäävistä nuorista

Tuntuuko OKM:n yleisavustushakemuksen selvitys haastavalta? Tarvitsetko uusia näkökulmia ja sparrausta lomakkeen täyttämiseen? Tule Nuorisotiedon kirjaston ja Allianssin suositulle selvitysklinikalle hiomaan selvitystänne ja tehdään yhdessä selvityksestänne entistä parempi!

Selvitysklinikalla 16.–18.4.2019 käydään läpi yleisavustushakemuksen selvityslomakkeen luonnosta ja lomakkeen talousosiota. Saatte vinkkejä, tukea ja apua lomakkeen täyttämiseen ja oman toimintanne vaikutuksista kertomiseen. Selvitysklinikalle varataan järjestökohtainen aika, ja tapaamiseen voi osallistua yksi tai useampi järjestönne edustaja. Selvitysluonnos liitteineen on toimitettava etukäteen luettavaksi 12.4. mennessä.

Varaa järjestöllenne oma aika osoitteesta kirsi.uusitalo@alli.fi tai numerosta 044 7229350.

Aikoja on tarjolla rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan hetimiten!

Lämpimästi tervetuloa jakamaan selvityshuolet kanssamme!

selvitysklinikka klinikat yleisavustushakemus kirjasto Allianssi palvelut